Sammandrag från vissa tävlingar på touren

Camfil Nordic Championship 2019

Se sammandraget från Camfil Nordic Championship som spelades på Åda Golf & Country Club 4-6 juli.

Tourfinalen hosted by Barsebäck Resort

Sammandrag för den avslutande tävlingen på Swedish Golf Tour och Nordic Golf League 2018.

Turfman Allerum Open

Den 30 augusti till 1 september avgjordes LETAS-tävlingen på Allerum Golfklubb. 124 damer från hela Europa gjorde upp. Efter 54 hål stod Englands Rachael Goodall som segrare.

Åhus KGK ProAm 2018

Tävlingen på herrtouren med största prissumman vanns av danske Benjamin Henry Poke. Ett otroligt starkt startfält kom till start i tävlingen och banan var i absoluta toppskick. Kolla in sammandraget och inspireras!

Camfil Nordic Championship

Sammandrag från Åda Golf & Country Club som arrangerade herrtävling 5-7 juli.

SM Match dag 3

Tredje och sista dagen från Golfsveriges äldsta mästerskap som i år spelades på Österåkers Golfklubb. Vem ska ta hem den åtråvärda pokalen?

SM Match dag 2

SM Match spelas på Österåkers Golfklubb 28 - 30 juni 2018.

SM Match dag 1

Stora Hotellet Bryggan Fjällbacka Open

För femte året i rad spelades Stora Hotellet Bryggan Fjällbacka Open. Det blev spännande in i det sista och tävlingen avgjordes tillslut med särspel. Tävlingen spelades 17-19 maj.

Tegelberga Open 2018

Se när Filippa Möörk, Karlstads Golfklubb, säkrade segern i premiären på Swedish Golf Tour damer. Tävlingen spelades på Tegelberga Golfklubb 4-6 maj 2018.

Sammandragen projektleds och produceras av Sportsground.