Birdieregn för Marcus Sundlöf

Ledaren inför sista tävlingsdag på Skandia Tour Elite omgång 2 är Marcus Sundlöf Botkyrka golfklubb. Totalt under dagen gjorde Marcus hela åtta birdies varav fyra i rad.

Efter andra tävlingsdagen på Åtvidabergs GK har spelarna visat upp många fina scorer. Det har varit bra värdeförhållanden med stilla vindar med mestadels uppehåll. Cuten för tjejerna landade på plus 15 och för killarna plus 9 (par 71).

En riktigt stabil score på 69 slag (-3) kom Corinne Vidén från Hulta GK in till recording area med efter andra ronden på Skandia Tour Elite omgång 2. Totalt inför morgondagen ligger Corinne på -1.

-  Jag gjorde inga misstag utan det blev bara väldigt många par hela vägen in, det var stabilt spel berättar en glad Corinne.

Linda Lundqvist Bro-Bålsta GK ligger fyra slag efter Corinne inför sista tävlingsdagen. Det krävs med andra ord en bra rond för Linda imorgon för att kunna ta ikapp. Men som alla vet krävs det även en bra prestation för Corinne. Att behålla en ledning kan vara något utav det svåraste som finns inom spelt golf.

Erik Nordlund Österåkers golfklubb ligger på en andra placering, tre slag efter Marcus Sundlöf inför morgondagens finaldag. Med andra ord blir det en spännande uppgörelse även för killarna.

Imorgon väntas finalrond och det ska bli spännande att följa vem som kommer ta hem segern.

Resultat

Startlista rond 3 

Bilder 

 

 Skribent: Rebecka Arneryd

 

 

Fler nyheter

  1. Bengtsson sätter nytt banrekord på Albatross GK
  2. Teen Tour

    Bengtsson sätter nytt banrekord på Albatross GK

    Max Bengtsson från Ringenäs GK slog till med ett nytt banrekord på Albatross GK under första dagen av Teen Tour Elite. Det nya banrekordet är numera 63 slag (-9)

    Det var under den första dagen av Teen Tour Elite som Max Bengtsson från Ringenäs GK slog till med en rond på makalösa 63 slag. När Max kom in efter varvet förklarade han hur alla delar av hans spel fungerade idag samt att framgången ligger mycket i att han gav sig själv chansen på nästan alla hål. Han säger att han fortfarande är lite chokad över att det faktiskt gick så bra. 

    Totalt blev det en eagle, åtta birdies, åtta par samt en bogey. 

    Klubbchefen Fredrik Lindman säger såhär om det nya banrekordet: "Det var väldigt roligt! Vi satt med spänning och föjde resultatrapporteringen. Vi vet hur lurig banan kan vara, speciellt när det blåser som det gjorde i dag, vilket gör Max prestation ännu mer imponerande. Det gamla banrekordet för herrar låg på 66 slag, så att det nya rekordet av Max var en rejäl sänking.".

  3. Uttagningen till Teen Tour omgång 2 är gjord
  4. Teen Tour

    Uttagningen till Teen Tour omgång 2 är gjord

    Nu är uttagningen till årets andra omgång av Teen Tour gjord. Efteranmälan görs genom att ange golf-id och vart man vill spela till juniortavling@golf.se

    Följande spelplatser finns det fortfarande platser kvar:

     

    Teen Tour Future Södermanland (Flickor)

    Teen Tour Future Västmanland (Flickor)

    Samtliga Teen Tour First förutom:

    Göteborg (Pojkar)

    Halland (Pojkar)

    Skåne (Pojkar)

    Stockholm A (Pojkar)

    Stockholm B (Pojkar)

  5. Teen Tour #1 2022
  6. Teen Tour

    Teen Tour #1 2022

    Uttagningen till Teen Tour omgång 1 är nu klar.

    Efteranmälningar

    Kan enbart göras via mejl till juniortavling@golf.se. Angen önskad spelplats samt namn och golf-id. För att efteranmälan ska kunna genomföras så måste touravgiften vara betald. 

    Till följande platser går det bra att efteranmäla sig till,

    Teen Tour Future

    Bohuslän-Dal, Orust GK (Flickor)

    Göteborg, Vallda G&CC (Flickor)

    Halland, Hofgård GK (Flickor)

    Småland, Möre GK (Flickor) 

    Teen Tour First

    Det finns platser kvar på samtliga Teen Tour FIrst förutom på dessa platser,

    Göteborg, Sankt Jörgen Park PGC (Pojkar)

    Skåne, Malmö Burlöv GK (Pojkar)

    Stockholm A+B, Österåker GK och Huvudstadens GK (Pojkar)