Sökresultat för "" (21 träffar)

Innehållstyp
Kategori
Visar 12 av 21 träffar Relevans / Datum
 1. Footgolf-SM

  Välkommen till det första svenska mästerskapet i footgolf den 1112 juli 2017. Var med och sparka idrottshistoria Isaberg Golfklubb.
 2. SGF Senior Tour

  Tar du din golf allvar och vill mäta dig med andra elitspelare runtom i Sverige? är SGF Senior Tour någonting för dig.
 3. Tävlingskommittéordförande

  Vad är en tävlingskommittéordförande och när behövs en sådan? Det kan du läsa om här.
 4. Mästerskap

  Visste du att SM Match är Sveriges äldsta mästerskap? Och vad är egentligen SM-veckan och vem får delta där? Spelas EM eller VM i Sverige snart? Här är svaren.
 5. Blågula segrar

  Svensk golf har en rad fantastiska framgångar i bagen. Den här sidan är för dig som vill ha fakta och kanske också lite nostalgi.
 6. Antidoping

  Har du funderat om det finns risk för att någon i din idrottsförening skulle kunna dopa sig? Skulle det kunna ske av misstag? Hur skulle ni göra ?
 7. Arrangera tävling

  Att ha tävlingar klubben är både kul och lärorikt. Men det handlar också om att hålla många bollar i luften och veta vad man ska tänka . Hur hittar ni här!
 8. Tävlingar med prispengar

  I Sverige finns tävlingar med prispengar tre nivåer: Swedish Golf Tour, Future Series och övriga tävlingar med prispengar.
 9. Scandinavian Seniors

  Information about Scandinavian Seniors Open Amateur Championship for Ladies and Men over 60.
 10. Golfen i OS

  Golfen i OS Utmanarsatsningen Utmanarsatsningen är ett program som drivs i Svenska Golfförbundets regi. Mål Utmanarsatsningen Satsningen ska ge stöd till spelare som befinner sig i etableringsfasen, antingen
 11. Handigolf på SM-veckan

  Handigolf SM-veckan funkar det Sm-veckan SM i handigolf avgörs med slagtävling scratch över 36 hål. De tävlande har antingen fysisk eller intellektuell/neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. Oavsett
 12. Domare och tävlingsfunktionärer

  Vad är en tävlingsfunktioner och vad har en sådan person i uppgift? Svaren finner du här.