Sökresultat för "" (23 träffar)

Innehållstyp
Kategori
Visar 12 av 23 träffar Relevans / Datum
 1. Stipendier

  Stipendier kan du som spelare, ledare eller annan verksam klubb söka eller bli nominerad till. Här kan du läsa om Svenska Golfförbundets olika stipendier.
 2. Arrangera Golfens dag

  Golfens dag är en samlingsdag för att visa upp golfen för en bredare allmänhet. Målet är att nya spelare och tillvarata det stora golfintresset i Sverige.
 3. Senaste nytt om Golfens dag

  Senaste nytt om Golfens dag 20 maj 2017, Golfsveriges egen samlingsdag för att nya spelare och tillvarata det stora golfintresset i Sverige.
 4. Footgolf

  Footgolf är en kombination av fotboll och golf som går ut att sparka en fotboll från utslagsplats till hål green. Minst antal tillslag bollen vinner.
 5. Zachrissons berättelser om golf

  Hitta rätt app till telefonen Lyssna via dator gör du Acast Lyssna i bilen via telefonen Problem att lyssna Android Zachrissons berättelser om golf Göran Zachrisson är en av Sveriges bästa och mest
 6. Elitmiljö i Halmstad

  Elitmiljö i Halmstad Sedan 2017 finns ett nygammalt alternativ för elitsatsande golfspelare där Svenska Golfförbundet, i samarbete Högskolan i Halmstad och Halmstad kommun, har valt att ta en mer aktiv
 7. Mästerskap

  Visste du att SM Match är Sveriges äldsta mästerskap? Och vad är egentligen SM-veckan och vem får delta där? Spelas EM eller VM i Sverige snart? Här är svaren.
 8. Stimulansbidrag till handigolfverksamhet

  Vill du söka bidrag för att starta upp handigolfverksamhet? kan du söka stimulansbidrag från Svenska Golfförbundet. Vad som krävs kan du läsa här.
 9. Handigolfverksamhet på golfklubben

  Hur startar man upp handigolfverksamhet sin klubb? Det kan du läsa om här!
 10. Golfäventyret

  Golfäventyret För barnen blir golfen roligare för barn Ta kontakt med en golfklubb som använder Golfäventyret i sin verksamhet. Golfäventyret är spelarutveckling för barn, där de steg för steg utvecklas
 11. Spel- och tävlingsformer

  Singel- och individuellt spel Parspel Foursome Fyrboll Greensome Irish greensome Fyrbollbäst och sämst Lagspel Scramble Pro-Am Matchspel Slagspel Slagtävling Poängbogey Bogeytävling Slaggolf Spel- och
 12. Antidoping

  Har du funderat om det finns risk för att någon i din idrottsförening skulle kunna dopa sig? Skulle det kunna ske av misstag? Hur skulle ni göra ?