Sökresultat för "" (62 träffar)

Innehållstyp
Kategori
Visar 12 av 62 träffar Relevans / Datum
 1. Politik & juridik: Politiker besökte Årsta

  Politiker besökte Årsta Golf Det går framåt i kampen för att rädda anläggningen Årstafältet i Stockholm. Detaljplanen för området med byggandet av bostäder och en 30 ha park (utan golf) är visserligen
 2. Juniorkonferens

  Den 12-13 november är det dags för Juniorkonferensen - årets viktigaste möte om juniorer.
 3. Styrelseseminarier

  2015 års styrelseseminarier har genomförts 15 orter i landet. Här kan ni läsa vad som diskuterades.
 4. Arrangera Golfens dag

  Golfens dag är en samlingsdag för att visa upp golfen för en bredare allmänhet. Målet är att nya spelare och tillvarata det stora golfintresset i Sverige.
 5. Rekrytering av personal

  Rekrytering av personal Alla som driver verksamheter vet vad det kostar, inte bara i pengar, när en rekrytering inte har fungerat. Den undersökning som delvis ligger till grund för guiden visar att Golfsverige
 6. Footgolf

  Footgolf är en kombination av fotboll och golf som går ut att sparka en fotboll från utslagsplats till hål green. Minst antal tillslag bollen vinner.
 7. Verksamhetsseminarier

  En dag som engagerar och ger något för alla klubben, där programmet innehåller både nya ämnen och ständigt aktuella.
 8. Inspirerande länkar

  Länktips kring jämställdhet inom idrott, politik och samhälle, ämnen som är relevanta inom ramen för golfens jämställdhetsinitiativ Vision 50/50.
 9. Landet runt med bankonsulenterna

  Här berättar bankonsulenterna om statusen golfbanorna i landets 21 distrikt.
 10. Valberedning på golfklubb

  Valberedning golfklubb Men det finns flera värden i att ha ett aktivt valberedningsarbete, det bidrar bland annat till att demokratin stärks medlemmarna känner sig hörda och förutsättningarna för att
 11. Spelarutveckling

  Här hittar du som är engagerad inom svensk junior- och elitgolf som ledare, tränare, förälder eller spelare, relevant innehåll för spelarutveckling inom golfen.
 12. Ekonomihandbok

  Med golfens ekonomihandbok får du koll delar inom ekonomin som är bra att kunna om man jobbar en golfbana. Ladda ner den här.