Sökresultat för "" (11 träffar)

Innehållstyp
Kategori
Visar 11 av 11 träffar Relevans / Datum
 1. Eftergymnasiala utbildningar

  Det finns ett antal eftergymnasiala utbildningar du kan om du är intresserad av att kombinera studier och en golfsatsning.
 2. Annika Invitational Europe

  Var med och tävla i Annika Sörenstams ungdomstävling Annika Invitational Europe. Här är allt du behöver veta om tävlingen!
 3. Spelarutveckling

  Här hittar du som är engagerad inom svensk junior- och elitgolf som ledare, tränare, förälder eller spelare, relevant innehåll för spelarutveckling inom golfen.
 4. College

  Den här sidan reder ut begreppen för dig som funderar att kombinera golf och studier i USA.
 5. För landslagsspelare

  Här är specifik information för spelare inom landslag.
 6. Golftjej Sverige

  Golftjej Sverige syftar till att inspirera tjejer till mer golf och stödja tjejer inom golfen. Vi vill ha fler aktiva och tävlande tjejer inom svensk golf!
 7. Utbilda ledare för bra verksamhet

  Här kan du läsa om Golfens ledarutbildning 1&2 som är utmärkt för dig som vill hjälpa till som ledare golfklubben och även bidra till en bättre verksamhet.
 8. Bli golfledare

  Bli golfledare Om unga får leda unga blir golfklubben roligare och mer intressant att vara . Svenska Golfförbundet bjuder nu in dig som vill bli golfledare till en utbildning, för att du ska bli trygg
 9. Idrottslyftetpengar till klubben

  Idrottslyftet är ett bidrag från staten för satsningar idrottens barn- och ungdomsverksamhet. Här kan du läsa om vad SGF:s satsning inom ramen för bidraget.
 10. Skandia Utvecklingsarena Golf

  Skandia Utvecklingsarena Golf ger dig som tävlingsgolfare möjligheter att utvecklas tillsammans med Svenska Golfförbundets landslagscoacher.
 11. Lägerverksamhet

  Här kan du läsa om SGF:s lägerverksamhet som riktar sig mot tävlande ungdomar med syfte att sprida ett sunt tänk om sig själv och som golfspelare.