Välkommen till sidan för juniorer! 

Svenska Golfförbundet har ett utbud av tävlingar som syftar till att passa alla juniorer som vill spela tävlingsgolf. Tillsammans med huvud- och titelpartnern Skandia möjliggörs att tusentals ungdomar varje år får prova på golf och kan delta i tävlingar som Skandia Tour, Skandia Cup, Annika Invitational Europe och många fler!  

 

Skandia Tour omgång 4

Utagningen till Skandia Tour omgång 4 är gjord och det finns fortfarande chans att efteranmäla sig till flera av tävlingarna. Läs även den viktiga spelarinformationen där du bland annat kan läsa om hur du registrear dig. En felaktig registrering kan äventyra din start i tävlingen. Spelarinformationen hittar du här.Spelarinformation Skandia Tour 2017.pdf

Nedan hittar du de tävlingar som det fortfarande finns platser kvar till. Efteranmälan sker endast via mail till följande epost: juniortavling@golf.se Det är först till kvarn som gäller samtliga spelplatser. 

 

Skandia Tour First #4 Blekinge
Skandia Tour First #4 Bohuslän-Dal
Skandia Tour First #4 Dalarna
Skandia Tour First #4 Gästrike-Hälsinge
Skandia Tour First #4 Göteborg
Skandia Tour First #4 Halland
Skandia Tour First #4 Medelpad/Mellannorrland
Skandia Tour First #4 Skåne (endast flickor) 
Skandia Tour First #4 Småland A
Skandia Tour First #4 Småland B
Skandia Tour First #4 Stockholm A
Skandia Tour First #4 Stockholm B
Skandia Tour First #4 Södermanland
Skandia Tour First #4 Värmland
Skandia Tour First #4 Västergötland
Skandia Tour First #4 Örebro
Skandia Tour First #4 Östergötland
Skandia Tour Future #4 Norr-Västerbotten
Skandia Tour Future #4 Småland (endast flickor)
Skandia Tour Future #4 Värmland (endast flickor)
Skandia Tour Future #4 Östergötland (endast flickor)

Senaste nytt

SGF:s juniortävlingar i sociala medier

Skandia - huvudsponsor av svensk ungdomsgolf

Skandias samarbete med Svenska Golfförbundet har pågått i snart tjugo år.

"Vi har investerat i svensk juniorgolf sedan 1997, för att fler ska få chansen att spela och utvecklas. För våra ungdomar är spelet på banan bara en liten del, säger Malin Pellborn på Skandia. Vi gillar värderingarna som finns inom golfen: fair play, att det är en sport som i stort är fritt från våld, doping och droger. Det är dessutom en generationsöverskridande sport och få idrotter i Sverige har så många aktiva utövare även i höga åldrar som golfen. Viktigt såklart, eftersom stillasittande sysselsättningar blir allt vanligare och hälsoaspekten blir därmed ett viktigt argument för att välja golf."

Samling av lag öst och väst utanför entrén på Hills GC i tävlingen Skandia Stars.

Skandias satsning på barn- och ungdomsgolf är företagets enskilt största sponsringsåtagande. I samarbete med Svenska Golfförbundet ordnar Skandia varje år så att tusentals barn och unga mellan 7 och 21 år får möjlighet att prova på golf. Skandia är också partner och titelsponsor till Svenska Golfförbundets tävlings- och träningsverksamhet för barn och unga. Tävlingar som Skandia Cup, Skandia Tour, Annika Invitational Europe och Skandia Junior-SM har genom åren varit en mycket starkt bidragande orsak till svenska framgångar inom idrotten.

Läs mer om Skandia

Har du frågor?

Porträttbild på Daniel Rosendahl.
Det finns ingen tillgänglig bild.
Frida Bräster ler in i kameran, har mörkt långt hår och blå ögon.