Puma Golf blir officiell partner till Svenska Golfförbundet

Golf- och livsstilsvarumärket blir klädsponsor till de svenska golflandslagen samt inleder ett spännande samarbete kring SGF:s juniortävlingar. 

Niklas Knutsson, Nordenchef för Puma Golf och Anders Dalered, marknadschef på Svenska Golfförbundet, i Puma Golfs monter på Golfmässan 2017 i Malmö. Foto: Roger Andersson

Puma Golf blir officiell partner till Swedish Golf Team, vilket innebär att spelarna i flick-, pojk-, dam-, herr- och handigolflandslaget kommer att representera Sverige i kläder från Puma Golfs kollektion från säsongen 2018.

Utöver det går Puma Golf in som officiell partner till SGF:s juniortävlingar från och med 2018. Samarbetet omfattar priser till utvalda juniortävlingar samt möjlighet till andra spännande samarbeten i samband med dessa tävlingar.

– Puma Golf ser mycket positivt på det nya samarbetet med Sveriges framtid inom golfen – golflandslaget och juniortävlingarna. Det är ett naturligt steg för Puma Golfs utveckling i Sverige, helt enkelt fler Pumakatter på Sveriges golfbanor, säger Niklas Knutsson, Nordenchef för Puma Golf.

– Vi är glada att presentera Puma Golf som officiell partner till Svenska Golfförbundet. De har ett genuint engagemang för Sveriges junior- och elitspelare och vi ser fram emot att utveckla verksamheten tillsammans med dem. Puma Golf är ett starkt varumärke med sportiga och snygga golfkläder som används av några av de mest kända tourspelarna från hela världen. Från och med nästa år bärs de alltså även av de svenska golflandslagen, säger Anders Dalered, marknadschef på Svenska Golfförbundet.

Avtalet träder i kraft 1 januari 2018 och är giltigt i tre år.

Mer om Puma Golf på www.cobrapumagolf.com.   

 

För mer information, kontakta:

Anders Dalered, marknadschef Svenska Golfförbundet
Telefon: 08-622 15 20, e-post: anders.dalered@golf.se  

Niklas Knutsson, Nordenchef för Puma Golf
Telefon: 070-3198753, e-post: niklas.knutsson@cobrapuma.com