Läs mer om hur golfklubbar kan använda SGF:s partnersamarbeten för att minska kostnader, utveckla verksamheten eller skapa nya intäktsmöjligheter.

Huvudpartners

Skandia

Tillsammans med huvud- och titelpartnern Skandia möjliggörs att tusentals barn och unga varje år får prova på golf. Skandia är också partner och titelsponsor till Svenska Golfförbundets tävlings- och träningsverksamhet för barn och unga. Tävlingar som Skandia Cup, Skandia Tour, ANNIKA Invitational Europe och Skandia Junior-SM har genom åren varit en mycket starkt bidragande orsak till svenska framgångar inom idrotten.

Skandias samarbete med Svenska Golfförbundet har pågått i snart tjugo år. För golfklubbar innebär samarbetet en möjlighet att skapa en bra tävlingsmiljö för sina juniorer enligt tävlingstrappan. Läs mer om tävlingsverksamheten och hur er klubb kan bli en del av SGF Juniortävlingar sponsrade av Skandia.

MoreGolf

MoreGolf MasterCard är Svenska Golfförbundets medlemskort med integrerat
betal- och kreditkort. 2016 bidrog kortet med cirka 13 miljoner kronor till svensk
golfsport, till nytta för golfklubbarna och kortinnehavarna.

Läs mer om MoreGolf Mastercard.

Officiella partners

Adidas

Adidas är officiell klädsponsor till Svenska Golfförbundet och förser bland annat Swedish Golf Team med landslagskläder.

Ahlsell

Mer information kommer.

Best Western

Mer information kommer.

Callaway

Callaway är officiell partner till Svenska Golfförbundet och golflandslagen och är leverantör av utrustning som klubbor, bollar, bagar, handskar och skor. Kontakta SGF för produktkatalog och prislista.

Folksam

Folksam är Svenska Golfförbundets strategiska försäkringspartner sedan 2006 gällande medlemsförsäkring och försäkring av golfanläggningar. Medlemsförsäkringen gäller för medlemmar i en golfklubb ansluten till SGF om de skadas eller råkar skada någon annan eller någon annans saker vid golfspel i Sverige och Europa.

För golfanläggningar ingår en grundförsäkring i medlemsavgiften till SGF som innehåller ansvarsförsäkring och olycksfallsförsäkring för ledare och ideella i samband med idrottsverksamhet. Utöver det erbjuds företags- och anläggningsförsäkringen Svensk Golfbaneförsäkring, en helhetslösning med konkurrenskraftiga premier, självrisker och villkor.

Folksam erbjuder också stimulansbidrag för golfklubbar som har eller vill starta handigolfverksamhet. Mer information om bidraget och hur du söker här.

Folkspel – Sverigelotten

Folkspel är föreningslivet egna spelbolag där allt överskott från försäljningen går tillbaka till föreningslivet. Folkspel är en partner till SGF sedan 2017 och syftet med samarbete är att tillsammans öka intäkterna för Sveriges golfklubbar genom försäljning av Folkspels spelprodukter, främst skraplotten Sverigelotten.

Golfklubbar kan sälja Sverigelotten till medlemmar och gäster och därmed generera pengar till klubben. Det är enkelt att beställa och sälja, och kräver ingen redovisning. 

Läs mer om Sverigelotten

Golfstore

Mer information kommer.

HP

Mer information kommer.

John Deere

Mer information kommer.

Ocay!

Mer information kommer.

Oddysey

Mer information kommer.

Skistar

Mer information kommer.

Swedbank

Mer information kommer.

TomTom

Mer information kommer.

Volkswagen

Mer information kommer.

För mer information, kontakta:

Porträttbild på Anders Dalered.
Anneli
John Lindberg är i fyrtioårsåldern. På bilden har han på sig en blå skjorta där översta knappen är uppknäppt. Han har blå ögon som han tittar in i kameran med. Han ler svagt med stängd mun.