SGF:s personal

Har du en fråga du behöver svar på? Här hittar du kontaktuppgifter till personal anställd i eller som arbetar för Svenska Golfförbundet.

STAB

Gunnar Håkansson har blå piké och blå ögon.
Bo Bengtsson har ljusrandig skjorta, har mörkt hår och svarta glasögon och ler i kameran.

KLUBB OCH ANLÄGGNING

Eva Bergström är en kvinna i femtioårsåldern. Hon har blont axellångt vågigt hår. Hon har på sig en lila skjorta med små blåa blommor på. Hon har blåa ögon och tittar in i kameran.
Stefan är en man i fyrtioårsåldern. Han har flint på huvudet och brunt halvlångt skägg och mustasch. Han har en brun tröja på sig. På bilden ler han svagt in i kameran med blåa ögon.
Porträttbild ej upplagd än
Anna
Christoffer Hedlund, Utbildnings- och IT-samordnare GIT
Porträttbild Nicklas Sundberg, IT-projektledare GIT
Mikaela
Riita är en kvinna i femtioårsåldern. Hon har brunt hår, lugg och håret uppsatt i en lös tofs på bilden. Hon har på sig en rosa t-shirt. Hon har svarta bågar på sina glasögon och hon ler in i kameran med stängd mun.

KLUBBRÅDGIVARE OCH VISION 50/50

Thomas.
Porträttbild på Johan. Han har på sig en svart pullover och en lila skjorta under.
Porträttbild ej upplagd
Porträttbild av man i 50-årsåldern
Porträttbild glad man
Porträttbild av dam med halvlångt hår
Per Svensson är en man i fyrtioårsåldern. Han har mörkt kort stylat hår. Han bär en ljusblå skjorta med vikt krage. Han har ett piggt utseende och ler in i kameran med tänderna. Han har blåa ögon och svaga skrattrynkor.
Porträttbild på glad man
Porträttbild av kvinna i 30-årsåldern med svarta glasögon
Annica
Sophie Linghag, porträttbild, forskarstöd Vision 50/50

DIGITALISERING OCH IT

Porträttbild på Ove där man ser hans ansikte mot en grå bakgrund.
Kim hat tjockt svart halvkort hår och är en man i fyrtioårsåldern. Han har på sig en mörkblå skjorta med vikt krage. Han har mörka ögon som han tittar in i kameran med och han ler även med tänderna.

MARKNAD OCH KOMMUNIKATION

Roger Andersson är en man i femtioårsåldern. Han har ljust kort hår som är svagt stylat. På bilden har han en turkosblå pikétröja. Han har blå ögon och ler svagt in i kameran med stängd mun.
Porträttbild Susanne Persson, kommunikationschef
Porträttbild på Björn Andersson.
Porträttbild Patrik Lagerkvist
Sylvia Luther är en kvinna i femtioårsåldern. Hon har en svart tröja på sig och ett smalt långt halsband över tröjan. Hon har även små pärlörhängen som går att skymta genom håret. Håret är ner till axlarna men uppklippt. Sylvia har blå ögon, ljust hår.
Göran Söderqvist är i fyrtioårsåldern med mörkt halvkort hår. Han bär en blå tröja och man kan skymta en vit t-shirt i halslinningen.
Bild på Lina Hoof
Porträttbild på Anders Dalered.
Anneli
John Lindberg är i fyrtioårsåldern. På bilden har han på sig en blå skjorta där översta knappen är uppknäppt. Han har blå ögon som han tittar in i kameran med. Han ler svagt med stängd mun.

BAN-, SPEL- OCH TÄVLINGSUTVECKLING

Håkan Stålbro ler in i kameran. Han har blåa ögon och ljust hår. Han har vit pikétröja och en svart pullover.
Claes Grönberg är en man i femtioårsåldern som på denna bild ler in i kameran med mörka ögon. Han är gråhårig, kortklippt. På bilden har han på sig en vit pikétröja.
Porträttbild på Daniel Rosendahl.
Frida Bräster ler in i kameran, har mörkt långt hår och blå ögon.
Helena Brobeck har glasögon med svarta bågar, en rosa blus och mellanblont hår till hakan med en snedlugg.
Magnus Grankvist är en man i femtioårsåldern. Han har en svart tröja på sig med en vit pikétröja under. Han har inget hår på huvudet och svarta glasögon. Han ler kisande in i kameran.
Marika är en kvinna i femtioårsåldern. Hon har mörkt kort hår som når ner till nacken. På höger sida har hon håret bakom örat och man kan se ett runt litet guldörhänge. Hon har en ljusgrå tröja med en rosa pikétröja under. Hon ler barskt in i kameran med något rynkade ögonbryn.
Sofia Pettersson

Bankonsulenter

Peter Edman är en man i femtioårsåldern. Han har blå ögon och grått kort hår samt mörkt grått kort skägg. Han är klädd i en vit pikétröja och svart pullover. På bilden tittar han in i kameran och ler svagt med stängd mun.
Mikael "Bobban" Frisk har grått hår iklädd vit piké och en svart pullover
Göran Hansson har kort grått hår med glasögon.
Calle Lönnberg har rödblont stylat hår. Han ler in i kameran. Han har på sig en vit tröja med en svart pullover över. Bakgrunden är mörkt gråblå.
Henrik Norén tittar intensivt in i kameran och ler. Han har stylat grått, kort hår. Han är klädd i en vit tröja med en svart pullover över. Bakom honom är det en mörk gråblå vägg.
Kim Sintorn är i 60 årsåldern. Han tittar in i kameran och ler svagt. Han har på sig en vit pikétröja och bär en svart pullover. Bakom honom är det en mörk gråblå vägg.
Boel Sandström har mörkt hår uppsatt i tofs, lugg och är glad. Hon har en blå piké.
  • Boel Sandström
  • Tjänstledig fr. 15 aug 2017 till 15 feb 2018. Distrikt: Norrbotten, Västerbotten, Jämtland, Härjedalen, Ångermanland, Medelpad och Hälsingland. Expertområde: växtskydd och övervintring.
  • Tel: 08-622 15 00
Porträttbild på Maria Strandberg.

SPELARUTVECKLING, JUNIOR OCH ELIT

Porträttbild av Petra Lindström med mörkbrunt axellång hår och vit tröja.
Porträttbild på Linda Appelblad med axellångt hår och mörkblå tröja
Portättbild på Carl som har en ljusblå skjorta på sig.
Ulrika Jorsell är i fyrtioårsåldern. Hon har blont hår och på bilden har hon håret struket bakom högra örat och håret lite framför ansiktet på vänster sida. Hon har en vit tröja på sig med en svart kofta över. Det går även att skymta ett guldhalsband som hänger över halslinningen på den vita tröjan. På bilden ler hon och tittar in i kameran med blå ögon.
Porträttbild på Peter Östlund.
Bengt är en man i femtioårsåldern. Han har kortare brunt hår. Han har på sig en ljusblå tröja med en vit pikétröja under. Han är solbränd och kisar leendes in i kameran. Han har smilgropar.
Johanna Ericsson, juniorkonsulent på Svenska Golfförbundet.
Lisa Westman ler in i kameran, har en mörkblå adidas-piké med tre gula ränder på vänster axel.

Landslag

Förbundskapten Katarina Vangdal har blont mellanlångt hår och blå ögon. En mörkblå piké med tre gula ränder på axeln i märket Adidas.
Patrik Jonsson är coach för damlandslaget. Han har kort brunt hår och blå ögon, en mörkblå piké med gula ränder på höger axel.
Rickard
Jonnie Eriksson är coach för herrlandslaget, har blå piké med gula ränder på höger axel.
Porträttbild på Carl Magnusson.
Fredrik Wetterstrand har en mörkblå mössa med vita och gula ränder samt glasögon och en mellanblå jacka med huva.

EKONOMI OCH PERSONAL

Porträttbild på Yvonne.
Porättbild på Anders.
Poträttbild på Maria.
Porträttbild på Susanna.

SVENSKA GOLFTOURERNA AB

Mikael Sorling
Andy Chamberlain