Välkommen till Golfens dag!

Lördag 20 maj är det Golfens dag i Sverige och öppet hus med möjlighet att prova på golf på över 300 golfklubbar. Vi utlovar en härlig dag på världens vackraste idrottsplats. Oavsett om du redan spelar eller är nyfiken att börja är du välkommen att besöka någon av de klubbar som är med. Du hittar dem på kartan här ovanför. 

Du som är nyfiken på att börja spela golf

Golfens dag är ett perfekt tillfälle att besöka en golfklubb och prova idrotten som lockar nästan en halv miljon svenskar. Du kan testa att spela, njuta av naturen, uppleva atmosfären och ta del av klubbens alla aktiviteter och erbjudanden. Hitta närmaste golfklubb på kartan ovan.

Du som redan spelar golf

Ta med dig vänner och familj som är nyfikna på golf. De får en rolig introduktion till vår fantastiska idrott och du har chansen att få nya spelkompisar.

Henrik Stenson hälsar

Fortfarande inte bestämt dig? Superstjärnan Henrik Stenson, OS-silvermedaljör och majorvinnare, har en hälsning till dig här:

Instagramtävling – vinn golfbollar

Ta en bild eller film på dig och dina golfkompisar under Golfens dag, lägg upp på Instagram senast den 21 maj och tagga med #golfensdag2017. Uppdraget är att fånga golf, glädje, gemenskap. Tio vinnare får varsitt dussin Callaway Chrome Soft golfbollar. Ditt konto måste vara publikt för att du ska vara med i tävlingen. Vinnarna utses av en jury från Svenska Golfförbundet. 

För mer information kontakta

Porträttbild ej upplagd

I samarbete med: