Organisationen SGR har utsett landets bästa golfrestauranger. Foto: Kevork Djansezian/Getty Images

Följa

Här är Sveriges bästa golfrestauranger

Branschnätverket SGR har i samband med sitt årsmöte utsett landets bästa golfrestauranger. Och de fyra vinnarna är…

Text: CM Hellsten • 2013-03-13 Uppdaterad 2019-12-11

Svenska Golfrestauranger (SGR) är ett nätverk för landets golfrestauranger, oavsett om driften sker i klubbens eller privat regi. Organisationen har ramavtal med några av Sveriges största leverantörer som bland annat ger golfkrogarna förmånliga priser vid inköp.

När SGR arrangerade sitt årsmöte prisades även de bästa golfrestaurangerna efter att bland andra de anslutna krögarmedlemmarna tyckt till.
Fyra vinnare korades:
Årets golfkrog i klubbens regi: Halmstad GK.
Motivering: Halmstad har med sin restaurangchef Kenneth Andersson genom kreativt nytänkande och professionellt utförande vänt en svår negativ trend både ekonomiskt och i popularitet.

Årets Golfkrog i egen regi: Falsterbo GK.
Motivering: Falsterbos krögarpar Charlotte och Pelle har med hjälp av sin personal gett både medlemmar och gäster en hög service- och kvalitetsnivå utöver det vanliga i flera år.

Årets Nykomling: Rydö GK.
Motivering: Susanne har lyckats med små medel att driva runt golfkrogen trots lite golfare och avsides läge för övriga gäster.

Årets Hedersmedlem: Ilkka Pöyry.
Motivering: Med sina 17 år som golfkrögare! 

2014 har SGR planer på att låta en extern jury samt golfmedlemmar runt om i landet vara med och utse de bästa golfrestaurangerna.


Text: CM Hellsten • 2013-03-13
FöljaNyheter
Rulla till toppen