Min Golf

Min Golf är en tjänst för dig som spelar golf och som är medlem i en svensk golfklubb ansluten till Svenska Golfförbundet och Golfens IT-system (GIT).

Du kan se det som din verktygslåda för ditt golfspelande. I den kan du hantera dina adressuppgifter, boka starttider, ändra din handicap och anmäla dig till tävlingar.

I Min Golf kan du också beställa medlemskort, skriva ut ditt handicapbevis och bocka bort om du inte vill ha utskick från din golfklubb, distriktet eller Svenska Golfförbundet.

Du loggar in med ditt Golf-ID och ditt lösenord via inloggningsrutan som finns på förstasidan här på Golf.se.

Vid problem att logga in
Vissa användare har rapporterat problem med att logga in. Detta visar sig genom att du försöker logga in men instället för att bli inloggad kommer tillbaka till startsidan på Golf.se.

Detta beror på att säkerhetsnivån i din webbläsare är för högt ställd. Golf.se och Min Golf följer den standard som finns för webbsajter när det gäller så kallade Java-script och Cookies. Har du ställt upp säkerheten för högt slår detta ut funktioner, t ex möjligheten att logga in i Min Golf.

Använder du t.ex Internet Explorer när du surfar och har satt säkerhetsnivå Hög eller Blocka alla Cookies blir resultatet att du inte kan logga in. Ändra säkerhetsinställningen till Mellanhög, så går det bra att logga in.

I Internet Explorer 7 och 8 hittar du inställningen under menyvalet Verktyg - Internetalternativ – fliken Sekretess – ändra nivå med hjälp av reglaget och klicka på OK. Använder du annan webbläsare hittar du information om säkerhetsnivåer i webbläsarens hjälp.

Golf.se stödjer följande webbläsare: Internet Explorer 7 & 8, Firefox och Safari. Använder du en äldre version av Explorer behöver du uppdatera till version 7 eller 8 för att alla funktioner ska kunna vara tillgängliga.

Om inloggningen inte tar ditt lösenord kan du beställa ett nytt lösenord här: http://www9.golf.se/nologin/newpassword.aspx
Där fyller du i ditt Golf-ID och den e-post som du angivit i dina uppgifter och klickar på Beställ så skickas ett nytt lösenord inom någon minut.

Observera att hotmail, spray och home-adresser tenderar att klassa mailen med nya lösenord som skickas ut från no-reply@golf.se som spam, så kontrollera så att inte ditt nya lösenord har fastnat i ditt skräppostfilter.


Tipsa  Teckenstorlek

Annonser

Partners: