Skottland har många härliga banor att välja mellan. Vinnarna får bland annat spela Castle Course i St Andrews. Foto: Getty Images

Leva

Ny vinnare säkrade plats i Drömresan

När det är som mest dystert och grått behöver man muntras upp. Vad passar då bättre än att vinna en plats i Svensk Golfs Drömresa till Skottland? Nu är en ny vinnare utsedd.

Text: Karin Klarström • 2012-11-22 Uppdaterad 2012-11-22

Läs också

Hans blev förste vinnaren i Drömresan Får åka till Skottland och spela golf

18 platser kvar

Vilka 18 andra golfare kommer att göra Hans Jakobsson och Annette Larsson sällskap? Tävlingen Drömresan 2013 fortsätter. Anmäl dig du också, och motivera varför just du ska få följa med och spela golf i Skottland.

Tävla här.

Annette Larsson älskar golf. I år har det blivit i runda slängar 100 rundor, och redan nu vet hon att det ska bli ännu fler nästa år. Så roligt är det.

Golfen är hennes fristad, hennes räddning när det är för stressigt på jobbet och annat som pockar på.

– Golfen har allt. Det är träning, det är socialt, det är skönt att komma ut. Det kostar tid, det är väl det enda, säger hon.

48-åringen från Bunkeflostrand är medlem i Tegelberga, har spelat golf från och till under 12 år och har 16 i handicap. Men eftersom hon är ensamstående mamma har tiden inte alltid funnits, och det är först de senaste två-tre åren hon hunnit spela så mycket som hon vill.

Annette är en av många tusen läsare som är med och tävlar om en plats i Svensk Golfs Drömresan 2013. Och hennes motivering föll juryn på läppen. Så här lyder den:

“Golfen är mitt andrum/mitt liv. Bortskämd? Nej! Skulle vilja bli med Skottlandsresa? Ja! Galen i golf och skulle bli så glad att få åka.”

– Jag är verkligen jätteglad. Klart jag ska åka! Det är bara min egen begravning som kan hindra mig från att åka, säger hon glatt när hon förstår att en av platserna nu är vikt för henne.

Därmed är två av 20 platser tillsatta. Redan för två veckor sedan avslöjade vi att Hans Jakobsson från Lidköping blev först ut att säkra en stol i flygplanet som tar resenärerna till Skottland. Har du glömt att anmäla dig? Klicka på länken till höger så kan du vara med och tävla.

Är du med? Missa inte chansen att få åka på golfresan du aldrig glömmer.

Text: Karin Klarström • 2012-11-22
LevaNyheter
Scroll to Top