Golf de Andratx är ny på programmet 2015. Foto: Golf Plaisir

Leva

Mallorca hett i vår

Golf Plaisir satsar extra på tre destinationer nästa säsong. På Mallorca heter nyheten Dorint med banan Golf de Andratx knappt tre mil från storstaden Palma.

Text: Sylvia Luther • 2014-12-01 Uppdaterad 2014-12-01

Son Antem är en 36-hålsresort på Mallorca som funnits med sedan tidigare på Golf Plaisirs program, och namnet klingar bekant för svenskar som spelar på den vackra Medelhavsön där det finns ett tjugotal banor att välja på.

Nästa år utökas företagets utbud på ö-destinationen med Dorint Royal Golf Resort och banan Golf de Andratx. 18-hålsslingen ligger vid Camp de Mar-bukten på västra sidan och runt tre mil från Palma. Både Son Antem och Dorint ståtar med femstjärniga hotell och även de med högre handicap kan spela.

I Portugal längs den långa Algarvekusten erbjuds ett nytt paket på klassiska Vilamoura med boende på femstjärniga Hilton och greenfee på Victoria och Old Course. De två banorna kompletteras av Pinhal GC med gångavstånd till hotellet. Resorten Vila Sol med 27 hål ligger strax utanför Vilamoura och finns också på Algarveprogrammet liksom ombyggda Quinta do Lago med tre banor.

Belek fortsätter att locka golfare till Turkiet och Golf Plaisir har tre destinationer för våren: nya Carya, Kaya nära stranden och Sueno som funnits med tidigare. Nybyggda hotellet Regnum Carya Golf & Spa Resort är i lyxklass och erbjuder all inclusive. Golfbanan ligger endast 1 kilometer från hotellet och transporten ingår i priset.


Text: Sylvia Luther • 2014-12-01
LevaNyheter
Scroll to Top