5de4644a4a1f1

Artiklar

10 000 golfbollar stulna från Hills drivingrange

Hills Golf & Sports Club strax utanför Göteborg har haft problem med att bollar försvunnit från rangen under säsongen.

Text: Erik Hallberg • 2016-08-25 Uppdaterad 2016-08-25

Natten mellan lördag och söndag stals fler bollar än under något enskilt tillfälle tidigare i år när bollmaskinen tömdes på Hills Golf och Sports Center.

– Jag vet inte exakt hur många bollar som blev stulna i helgen men sammanlagt i år har vi blivit av med cirka 10 000 bollar från rangen, säger Marie Fasth som jobbar med PR och marknad på Hills.

I början av året hade klubben sammanlagt 17 000 bollar men trots att mer än hälften av dem stulits kommer inte stölderna påverka klubbens verksamhet.

– Det här är inget som kommer påverka våra gäster, driving rangen är öppen precis som vanligt. Vi kommer inte låta det här hindra oss att ge våra gäster en förstklassig upplevelse, säger Fasth.

Under onsdagen lämnade Hills in en polisanmälan om bollstölderna som de nu hoppas ska kunna lösas. Dock så finns det fortfarande inga spår av tjuvarna.

– Men vi har tipsat patruller om att hålla utkik. Om någon person skulle dyka upp och visa sig förfoga över väldigt många golfbollar av det märke som det i detta fall rör sig om, ja då finns det skäl att väcka misstanke, säger Håkan Reit på Mölndalspolisen till mölndalsposten.se

Tjuvar slog till under polis-SM i golf


Inbrott hos flera skånska golfklubbar


Text: Erik Hallberg • 2016-08-25
ArtiklarHills Golf & Sports Club
Scroll to Top