2014 spelas Ryder Cup mellan USA och Europa på Gleneagles. Nu börjar biljettprocessen. Foto: Getty Images

Följa

Så fixar du Ryder Cup-biljetter

26-28 september 2014 arrangeras Ryder Cup på Gleneagles. Du som vill åka till Skottland och se matchen live kan börja ansökningsprocessen redan nu.

Text: CM Hellsten • 2013-05-08 Uppdaterad 2013-05-08

Efter miraklet på Medinah utanför Chicago ifjol där Europa kom tillbaka, vände och vann under en dramatisk slutdag så är intresset stort inför returmatchen som ska spelas på Gleneagles i september nästa år.
Drömmer du om att kunna följa evenemanget på plats?
Då får du ansöka om biljetter.

Den som redan har föranmält sitt intresse till arrangörerna kan redan nu börja fylla i den obligatoriska fotoregistreringen online. När den väl har godkänts får du ett unikt referensnummer som krävs för att senare kunna välja och köpa biljetter.
För alla andra påbörjas processen med fotoregistrering fredag 10 maj då Ryder Cup-organisationen också offentliggör biljettpriserna.

Från och med måndagen 10 juni går det att skicka in ansökningar om att köpa biljetter och man kan välja mellan Match Day ticket (fredag-söndag), Season ticket (hela veckan) eller Practice Day ticket (tisdag-torsdag).
Måndagen 22 juli är deadline för den som vill ha de eftertraktade biljetterna till de tre matchdagarna och under perioden 12-18 augusti – då Solheim Cup avgörs i Colorado – kommer de lyckliga vinnarna att meddelas.

Klicka här för mer info.


Text: CM Hellsten • 2013-05-08
FöljaNyheter
Rulla till toppen