Billy Hurleys pappa har försvunnit och har nu varit bort i nio dagar Foto: PGA Tour

Följa

Hurleys far försvunnen

Under en presskonferens inför Quicken Loans National berättade en gråtande Billy Hurley om familjens oro.Hans far, den pensionerade polisen Willard Hurley försvann spårlöst för nio dagar sedan.

Text: Martin Strömberg • 2015-07-29 Uppdaterad 2015-07-29

Ingen vet var Willard Hurley tog vägen efter att han packat lite kläder och tagit med sig lite kontanter innan han satte sig i sin Ford F-150 och körde iväg från familjens hus i Leesburg, Virginia, för nio dagar sedan. Han har ingen sjukdomshistoria, har inte haft psykiska problem och nu ber familjen om hjälp att hitta Willard via sonen och PGA-proffset Billy Hurley.

– Det är jobbigt för oss att berätta om det här men om detta gör att någon känner igen honom och att han förstår att det är dags att komma hem så vore det fantastiskt, säger Billy Hurley.

Polisen säger enligt USA Today att man arbetar med fallet och enligt Texaspolisen har Willard Hurley använt sitt kort för att köpa bensin i Woodstock, Virginia och för en övernattning för fem dagars sedan på ett hotell i Texarkana, Texas.

Bild 1116513

– Allt vi vill är att pappa ska komma hem. Pappa, vi älskar dig och vill att du kommer hem, sa en tagen Billy Hurley på presskonferensen.

Hurley som är rankad på 237:e plats på världsrankingen planerar ändå att spela Quicken Loans som startar på torsdagen.


Text: Martin Strömberg • 2015-07-29
FöljaNyheter
Scroll to Top