Följa

Kanonputtning av Dantorp

Jens Dantorp följde upp torsdagens 63-runda med 65 slag andra varvet och leder Kärnten Golf Open med tre slag. Alexander Björk ligger delad tvåa och Björn Åkesson delad åtta. – Det känns som att allt har flutit på bra och g��tt min väg hittills, säger Jens Dantorp till Svensk Golf.

Text: Olof Åsgård • 2015-05-22 Uppdaterad 2015-05-22

Dantorp har bara gjort en bogey på två varv i Challenge Tour-tävlingen – Kärnten Golf Open i Österrike. Efter två dagars spel leder han tävlingen med tre slag, totalt 14 under par.

– Spelet har varit väldigt bra de första två ronderna. Framförallt har puttningen varit kanon, säger Jens Dantorp till Svensk Golf.

Han trivs väldigt bra med banan och det har hjälpt honom att scora lågt. Det regniga vädret har gjort greenerna mjuka och lättare att komma nära flaggorna.

– Hade banan varit hårdare hade den varit betydligt svårare. Det känns som att allt har flutit på bra och gått min väg hittills. Det är inte ofta det händer så det är bara att njuta så länge det varar, säger Dantorp med glimten i ögat.

Tankar inför helgens spel?
– Jag ska bara köra på som vanligt och ta allt som det kommer. Mer kan jag inte göra.

Tre slag efter Dantorp och på andra plats ligger Alexander Björk som inlett tävlingen med 66 och 65 slag, totalt elva under par. Nio under och på åttonde plats finner vi Björn Åkesson. De tre svenskarna har gjort en bogey var på 36 hål, vilket bådar gott inför helgen.

Aktuell ställning


Text: Olof Åsgård • 2015-05-22
FöljaNyheter
Scroll to Top