5de56b58cccf9

Följa

TV: Äntligen kick off!

Förberedelserna är över. Nu går Gör om mig-deltagarna in i skarpt läge. På torsdagen öppnar deras bloggar här på golf.se. Kolla in filmen från deras kick off på Ekerum i helgen.

Text: Tobias Bergman • 2015-04-01 Uppdaterad 2015-04-01

7 073 sökte.
Bara fyra återstår.
Nu har Svensk Golfs unika Gör om mig-projekt dragit i gång på allvar för Katarina Elisson, Mats Stavmyr, Mattias Hademalm och Ewa Nyström. Under den gångna helgen hade de sin kick off på Ekerum Resort på Öland då de fick möjligheten att prova ut kläder, skor, handskar och bollar – och dessutom spela golf inför Golfskolans tränare Henrik Lundqvists granskande ögon.

– Jag tycker att det ser lovande ut. Med det menar jag att jag ganska enkelt kunde hitta stor förbättringspotential hos samtliga av dem och jag tror att man redan med ganska små medel kan kapa slag. Men sedan finns det förstås en del större grejer också, som kommer att ta betydligt längre tid, sa Lundqvist och sneglade bland annat på några av deltagarnas grepp.

Lundqvist hann dessutom ha den inledande lektionen med “sin” elev Mats Stavmyr, vars mål är att ta sig från 15,8 till singelhandicap.

– Det var roligt och givande att få börja jobba med Henrik. Jag är väldigt peppad och har fått många reaktioner från andra golfare på framförallt min hemmaklubb och de har som ambition att ta rygg på mig och min resa. Det är verkligen jättekul, säger Mats Stavmyr.

Mats och de andra tre deltagarna kommer regelbundet att blogga här på golf.se med start på torsdag morgon – så håll ögonen öppna då.

Fram till dess kan ni kika på filmen från deras kick off på Ekerum.


Text: Tobias Bergman • 2015-04-01
FöljaNyheter
Scroll to Top