Vyerna från Augusta National dyker åter upp i SVT:s kanaler under de närmaste åren. Foto: Getty Images

Följa

Mer The Masters i SVT

S��songens första herrmajor fortsätter att direktsändas i Sveriges Television. Detta står klart efter att SVT tecknat ett nytt tvåårsavtal för sändningsrättigheterna till The Masters Tournament.

Text: Eric Franzén • 2015-01-27 Uppdaterad 2015-01-27

De exakta sändningstiderna är ännu inte klara, men den slutliga placeringen i tablån ska erbjuda ett liknande antal timmar som tidigare år. Samtliga dagars spel i huvudtävlingen sänds också parallellt i SVT Play.

I nuläget är det inte bestämt om onsdagens korthålstävling visas.

– Vi kommer att sätta oss inom kort och titta på alla bitar. Men som det ser ut i dagsläget är det samma upplägg som förra året, säger Marcus Törngren, projektledare för SVT:s golfsändningar.

The Masters Tournament kommenteras av Jonas Karlsson. I studion får han i sedvanlig ordning sällskap av en bisittande expert, som namnges inom kort. I likhet med förra året kommer SVT även att ha ett redaktionellt team på plats beståendes av redaktören Thomas Tynander och en fotograf.  

– Vi kommer att förtydliga deras roller ytterligare med mer material till sändningen och även ökad leverans av reportage till nyhetssändningar och sajten, säger Marcus Törngren. 


Text: Eric Franzén • 2015-01-27
FöljaNyheter
Scroll to Top