5de579c59ea4a

Följa

Snart öppnar kalendern

På torsdag öppnar årets mest spännande - och krävande - julkalender. Som vanligt ska 24 kniviga frågor på golftemat besvaras, och det finns många fina priser i potten.

Text: Golf.se • 2011-11-28 Uppdaterad 2019-12-11

Förra året hade 156 personer svarat rätt på alla 24 frågor i Svensk Golfs julkalender på Golf.se. Om du inte lyckades i fjol får du nu en ny chans: När klockan passerat midnatt natten till den 1 december drar vi igång.

Liksom i fjol är kalendern sponsrad av golfvaruhuset Dormy, vilket innebär att du varje dag erbjuds specialpris på en utvald vara i sortimentet.  Den som sedan lyckas svara rätt på alla frågor kan ta hem årets exklusiva förstapris, som är ett set Callaway RAZR XF, 4-PW. Varje dag lottar vi dessutom ut två dussin bollar bland alla som lyckas svara rätt på dagens fråga, två vinnare får varsitt dussin.

När det sedan är dags för julafton, och sista frågan i kalendern, lottar vi ut hela 24 dussin av Callaways nya toppboll, den femdelade Hextour black. 24 vinnare får varsitt dussin, och här räcker det med att ha svarat på alla frågor. Du behöver inte ha svarat rätt för att vara med i utlottningen.

Varje lucka öppnar efter midnatt aktuellt datum, och är öppen under 24 timmar. Detta gäller även helgens luckor, så det gäller att vara med även under lördag och söndag.

Missa inte chansen att tävla om dessa fina priser – och om äran.


Text: Golf.se • 2011-11-28
FöljaNyheter
Scroll to Top