Robert Karlsson och Henrik Stenson var de svenska spelarna i 2008 års Europalag i Ryder Cup. Stensons caddie Fanny Sunesson förstärkte den svenska truppen ytterligare. Foto: Getty Images

Följa

Kom i stämning med Ryder Cup-filmer

Om en månad är det dags för Ryder Cup, men redan nu kan du komma i stämning med hjälp av Golf.se. Här kan du se två dokumentärer om mästerskapet – dels om vad som hände senast, och dessutom en historisk tillbakablick.

Text: Golf.se • 2010-09-02 Uppdaterad 2010-09-02

Så gör du

Vill du se filmerna? Klicka här.

Senast det begav sig åkte Europas lag på stryk borta i Valhalla, USA. De två Ryder Cup-svenskarna Robert Karlsson och Henrik Stenson drog tillsammans in 3,5 poäng till laget, men Europa lyckades sammanlagt bara skrapa ihop 11,5 poäng mot USA:s 16,5.

Nu är det dock dags för revansch på hemmaplan. Den 1-3 oktober avgörs matchen på Celtic Manor i Wales, och den här gången är det Peter Hanson som står för den blågula insatsen i laget.

Vill du redan nu komma i rätt stämning kan du ta del av Golf.se:s erbjudande. Fram till och med matchstart, samt under tävlingen, kan du titta på två dokumentärer om Ryder Cup direkt på sajten. De två filmerna streamas i hög kvalitet och du kan titta på dem hur många gånger du vill under en månads tid.

– Dels kan man se filmen ”Historien om Ryder Cup” och dessutom kan man se filmen från Ryder Cup 2008, som var en väldigt spännande tävling, även om det tyvärr slutade med amerikansk seger. Det är ju dags för revansch nu, säger Daniel Hill på PromoPlay, som distribuerar filmerna för Golf.se:s räkning.

För 79 kronor kan du se Ryder Cup-filmerna på nätet hur många gånger du vill under en månads tid. Erbjudandet finns bara på Golf.se.

 


Text: Golf.se • 2010-09-02
FöljaNyheter
Rulla till toppen